Deelnemers PlanetProof opgelet: Isomate CLR goed voor 5 bonuspunten!

Isomate CLR: effectieve en duurzame bestrijding van fruitmot en bladroller. Isomate CLR is toegestaan in de biologische teelt en voorkomt door feromoonverwarring dat paring plaatsvindt.

5 werkzame stoffen: 5 bonuspunten
Isomate CLR is de enige feromoonverwarring die 5 werkzame stoffen combineert. Voor deelnemers aan het keurmerk PlanetProof levert het gebruik van Isomate CLR daarom 5 bonuspunten op! Kiezen voor deze duurzame bestrijding levert dus bonus op, zowel voor uw certificering als voor onze planeet.
Wie zoekt naar duurzame bestrijding van fruitmotten en bladrollers, legt met jaarlijks gebruik van Isomate CLR feromoonverwarring een gedegen basis om de plaagdruk te minimaliseren.

Verbeterde efficiency: Isomate Mister Pro
De huidige toepassing is arbeidsintensief. Nieuwe methoden om feromonen te verspreiden, via vernevelaars, zijn in ontwikkeling. De vernevelaars die momenteel op de markt zijn, hebben echter slechts 1 werkzame stof en werken niet tegen bladrollers. Een nieuwe, computergestuurde vernevelaar is in ontwikkeling met meerdere feromonen: de Isomate Mister Pro.
Isomate CLR is verkrijgbaar bij P.G. Kusters B.V. Neem contact op met uw teeltadviseur of bestel direct telefonisch via (0487) 571342.

Algemeen, Homepage

Andere blogberichten