Wespennest bestrijden

De ongediertebestrijders van P.G. Kusters B.V. zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en zonodig verwijderen van uw wespennest. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn.

Hoe ontdek je of er een wespennest in jouw huis of tuin gevestigd is?

Wespen nestelen graag in de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in een boom. Belangrijk is dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Het kan enkele dagen duren voordat duidelijk wordt waar de wespen hun nest bouwen en betreden. Dit is de plek waar onze ongediertebestrijders moeten zijn.

Feiten over wespen

  • Een wespennest bestaat soms uit wel 7.000 wespen.
  • Wespen zijn het meest agressief in augustus en september.
  • Veel mensen zijn allergisch voor wespensteken, maar weten dit niet.
  • Wespen knagen soms houten tuinmeubels aan.
  • De grootste wesp in Nederland is de hoornaar.

Laat een wespennest verwijderen door experts

Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied.

Het bestrijden van een wespennest is niet ongevaarlijk. Wespen kunnen gemeen steken en wordt u vaak gestoken, dan kan medische behandeling nodig zijn. Laat het bestrijden van een wespennest daarom liever over aan onze gecertificeerde ongediertebestrijders.

Wij bestrijden de wespen en geven u zo nodig tips om een nieuw nest in de toekomst te voorkomen. Onze bestrijdingsmiddelen tegen wespen zijn alleen schadelijk voor de wespen. Andere dieren of mensen in de omgeving hebben dus geen last van de bestrijding. Een leeg wespennest wordt niet opnieuw bewoond door wespen. Daarom is het uiterst belangrijk om in een keer direct alle wespen te doden.

Bevindt het wespennest zich aan de buitenzijde van uw woning en kunt u ons duidelijk aangeven waar de invliegopening zich bevindt, dan hoeft u niet thuis te zijn als de ongediertebestrijder langskomt. Bevindt het wespennest zich in een woning, schuur, of ander bijgebouw of bedrijfsgebouw, dan vragen wij u aanwezig te zijn als onze ongediertebestrijder u bezoekt.

  • Wespen bestrijden in Dreumel, Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Altforst, Alphen, Druten, Heerewaarden, andere kernen in het Rivierenland, Gelderland-Zuid, Noord-Brabant-Noord en Rijk van Nijmegen
  • Gecertificeerde bestrijders
  • Snel en gegarandeerd goed

Contact opnemen voor een bestrijdingsadvies of offerte

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of bel ons kantoor, voor vrijblijvend advies of een offerte.