Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden

Zilvervisjes en papiervisjes zijn ongenode gasten in huis.

Zilvervisjes voorkomen en bestrijden

Zilvervisjes gedijen goed in vochtige leefomstandigheden. Zilvervisjes bestrijden is iets wat u kunt voorkomen, door te zorgen voor voldoende ventilatie en een lage luchtvochtigheid. Plaats bijvoorbeeld vochtvreters in alle kasten en vochtige hoeken. Verder is het belangrijk dat u het huis of bedrijfspand goed ventileert.

Treft u toch zilvervisjes aan in uw woning of bedrijfsruimte? Dan is bestrijden zinvol, want deze diertjes kunnen wel 2 tot 3 jaar oud worden. Ze leggen gemiddeld zo’n 20 eitjes per dag leggen. Bestrijding van zilvervisjes kan eenvoudig met veilige lokdoosjes. Lukt het weren of bestrijden van eenmaal aanwezige zilvervisjes niet, schakel dan een expert in.

Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bevinden zich vaak op droge plekken (anders dan zilvervisjes) zoals bijvoorbeeld in uw boekenkast. Papiervisjes voeden zich met papier en kunnen zo onherstelbare schade toebrengen aan uw administratie of favoriete foto’s. Het is belangrijk om professionele hulp in te schakelen wanneer u papiervisjes signaleert. Papiervisjes bestrijden werkt het beste als de bestrijding in de gehele ruimte plaatsvindt. Pleksgewijze bestrijding is vaak niet afdoende. Neem daarom contact met ons op, als u papiervisjes aantreft.

P.G. Kusters B.V. zorgt ervoor dat zilvervisjes en papiervisjes op een veilige manier uit uw pand worden verwijderd. Zo zijn er geen gezondheidsrisico’s voor kinderen, andere huisdieren of uzelf.

  • Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden in het Rivierengebied, Gelderland-Zuid, Noord-Brabant-Noord en Rijk van Nijmegen
  • Gecertificeerde bestrijders
  • Snel en gegarandeerd goed

Contact opnemen voor een bestrijdingsadvies of offerte

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of bel ons kantoor, voor vrijblijvend advies of een offerte.