Kennisbijeenkomsten verlenging Licentie

Om voldoende studiepunten te behalen voor het verlengen van uw licentie organiseren wij kennisbijeenkomsten.

Coronamaatregelen

Bij deze bijeenkomsten houden wij rekening met de geldende coronamaatregelen. Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, vragen wij u de afstandsregels in acht te nemen. De groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers is afgestemd op de 1,5-metermaatregel. Dankzij de beperkte groepsgrootte kan de tijdsduur worden ingekort naar 2 uur (voorheen 3 uur). Het aantal cursusleiders is gelijk gebleven.

Let op:  Indien u besluit om uw KBA aantekening op uw huidige licentie niet te verlengen, vervalt de gehele spuitlicentie omdat u 1 onderdeel (KBA) niet hebt verlengd!
U kunt dit voorkomen door, voor de vervaldatum van uw licentie, een licentieverlaging/wijziging bij Buro Erkenningen aan te vragen. KBA kan dan van uw licentie verwijderd worden.  Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie:
Een bijeenkomst telt slechts mee wanneer de licentie geldig is op het moment van deelname. Zie hiervoor de datum op uw licentie. Informatie over het jaarlijks aantal te volgen bijeenkomsten kunt u vinden op de website van Bureau Erkenningen: www.erkenningen.nl.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Ook in het voorjaar van 2021 organiseren wij bijeenkomsten. Data en tijden volgens zo spoedig mogelijk.

  De datums 26 januari en 3 februari zijn volgeboekt.
  Geef u op voor een nader te bepalen datum. Wij zullen u daarover berichten.

  (invullen zonder punten)

  Ik ben in het bezit van de volgende licentie:

  Uitvoeren GewasbeschermingUitvoeren GewasbeschermingBedrijfsvoeren GewasbeschermingBedrijfsvoeren + DistribuerenBedrijfsvoeren

  Licentie geldig tot:

  Geboorte datum:

  © Copyright 2022 P.G. Kusters B.V.