Houtworm bestrijden

Houtworm herkennen

Houtworm herkent u aan een kloppend en knagend geluid in uw houten balken of oude meubels. Er zijn kleine gaatjes (de uitvliegopeningen) te zien in het hout en u ziet boormeel onder het hout liggen. De houtworm veroorzaakt grote schade en het is daarom belangrijk dat u snel een professional inschakelt om houtworm te bestrijden.

Houtworm effectief bestrijden

Twijfelt u of er sprake is van houtworm in uw woning, schuur of bedrijfsruimte? Onze specialisten staan voor u klaar om te controleren of het inderdaad om houtworm gaat. Er zijn veel technieken om de houtworm te bestrijden. Welke het beste is hangt af van waar de houtworm zich bevindt en hoe erg de aantasting van het hout is. Een gebruikelijke bestrijding van houtworm is een oppervlaktebehandeling met een vloeistof die door het hout wordt geabsorbeerd. Met deze methode hoeft u niet voor langere tijd het pand te verlaten en is na 2-3 uur het pand weer vrij om te betreden.

Professionele behandeling

Twijfelt u of u houtworm heeft? Onze specialisten staan voor u klaar om te controleren of het inderdaad houtworm betreft.

  • Houtworm bestrijden in het Rivierengebied, Gelderland-Zuid, Noord-Brabant-Noord en Rijk van Nijmegen
  • Gecertificeerde bestrijders
  • Snel en gegarandeerd goed

Contact opnemen voor een bestrijdingsadvies of offerte

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of bel ons kantoor, voor vrijblijvend advies of een offerte.