Muizen bestrijden

Heeft u last van ongewenste dieren in huis, zoals muizen? Dan heeft u wellicht al geprobeerd om de muizen te bestrijden met een muizenval of muizengif. Maar het bestrijden van muizen met gif is vaak schadelijk voor de natuur en andere dieren in de omgeving. Schakel daarom liever een specialist in voor uw ongediertebestrijding.

Overlast door muizen?

Deze knaagdieren zijn erg vervelend omdat ze schade veroorzaken. Ze knagen door hout, plastic en elektrische kabels heen. Dat laatste kan er zelfs voor zorgen dat er brand ontstaat. Vandaar dat het belangrijk is om de muizen te bestrijden. Lees meer over het bestrijden van muizen in huis of bedrijf.

Hoe weet je of je muizen in huis hebt?

Muizen bestrijden kan pas als zeker is dat de overlast door muizen wordt veroorzaakt. Ten eerste is het belangrijk dat u de dieren heeft gezien. Daarnaast kan gekras in muren of plafonds ook duiden op muizen in het gebouw. Ook de uitwerpselen van de dieren zijn een signaal. De dieren laten een vieze ammoniakachtige geur achter. Muizen nestelen snel achtereen, waardoor de overlast snel kan uitgroeien tot een plaag. Zoek vooral in beschutte hoekjes naar de nesten van deze dieren.

Muizen bestrijden? Gebruik alleen gif als het echt niet anders kan!

Wanneer u van de muizen in uw huis of bedrijf af wilt, kan P.G. Kusters B.V. u helpen de muizen te bestrijden. Belangrijk is de omgeving zo in te richten dat muizen geen toegang hebben tot voedsel. Probeer vervolgens de muizen op een dier- en milieuvriendelijke manier te bestrijden. Zo kunt u ervoor kiezen om muizenvallen in te zetten, kattenharen neer te leggen of peper te strooien. Als dat niet werkt om de muizenplaag in te dammen, is het plaatsen van gif de oplossing. Schakel professionele hulp in om de muizen efficiënt en doeltreffend te bestrijden, zonder gevaar voor andere dieren of het milieu.

 

  • Muizen bestrijden in het Rivierengebied, Gelderland-Zuid, Noord-Brabant-Noord en Rijk van Nijmegen
  • Gecertificeerde bestrijders
  • Snel en gegarandeerd goed

Contact opnemen voor een bestrijdingsadvies of offerte

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of bel ons kantoor, voor vrijblijvend advies of een offerte.