Aangepaste service i.v.m. coronavirus

Geachte relatie,

Het coronavirus ontregelt voor velen het dagelijks leven.

De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Desondanks trachten wij onze service optimaal te houden. Zeker nu het weer beter lijkt te worden, neemt het aantal bestellingen toe.

Onze maatregelen

Wij hebben diverse maatregelen genomen op het gebied van extra hygiëne en het voorkomen van lichamelijk contact. Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd om verspreiding van het virus te voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.
·         Onze vertegenwoordigers werken vanuit huis en onderhouden telefonisch klantcontact. In overleg en indien noodzakelijk, kunt u uw vertegenwoordiger vragen uw bedrijf te bezoeken.

·         Onze chauffeurs bezorgen zoals gebruikelijk maar vermijden persoonlijk contact.

·         Ons kantoor is (met beperkte noodzakelijke bezetting) bereikbaar. Hierdoor kan het zijn dat wij minder goed telefonisch bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vragen of bestellingen dan per e-mail doorgeven via info@pgkusters.nl, of contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

·         Onze winkel is geopend. Aangezien hier geen pinbetaling mogelijk is, vragen wij u contant geld op de toonbank te leggen, om handcontact te vermijden.

·         Hebt u vragen? Neem dan contact op via telefoon: (0487) 57 13 42 of mail: info@pgkusters.nl.

Wij staan graag voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor hebt.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet, ook namens directie en medewerkers van P.G. Kusters B.V.,

John Kusters

 

 

 

Algemeen, Homepage

Andere blogberichten