Over ons

Familiebedrijf P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is sinds 1968 actief als toeleverancier in de agrarische sector. Wij zijn gevestigd in Dreumel, in het Land van Maas en Waal.

Met een assortiment van ruim 5.000 producten in een opslag van 3000 m² bieden wij ondernemers in de champignonteelt, fruitteelt, groensector, veehouderij en akkerbouw hun bedrijfsbenodigdheden. Wij onderscheiden ons op het gebied van kennis en service. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord om samen tot een passend advies te komen. Uw bestelling wordt snel en correct door onze eigen bezorgdienst uitgevoerd.

Wij leveren een ruim assortiment producten en diensten en zijn gespecialiseerd in de volgende werkvelden: paddenstoelenteelt (inclusief eigen confectie- en reparatieatelier), fruitteelt, veehouderij, akkerbouw, plaagdierbeheersing en de groensector.

Door een grote voorraad van ruim 5.000 producten in eigen magazijnen van 3000 m2 is een snelle levering een vanzelfsprekendheid.

1
Ruim 50 jaar ervaring
1
Meer dan 5.000 producten in eigen magazijnen
1
Professionals die voor u klaar staan

Onze missie

Door een deskundig advies, snelle levering en een hoogwaardige service willen we onze klantenkring bijstaan in het uitoefenen van hun (agrarisch) ondernemerschap. We focussen ons met name op de champignonteelt, fruitteelt, akkerbouw/veehouderij, groensector en plaagdierbeheersing en doen dit op een betrokken en persoonlijke wijze.

Veel gestelde vragen

Waar vind ik veiligheidsbladen?

De meeste veiligheidsbladen kunt u vinden op www.fytostat.nl

Hoe kan ik mijn (spuit)licentie verlengen?

Volg een van de online cursussen op www.landentuinbouwcursussen.nl. Elke goed doorlopen cursus geeft recht op 1 verlengingspunt.

Kan ik online het assortiment bekijken?

Ja, raadpleeg onze online webcatalogus hier.