Plaagdierbestrijding

Als gecertificeerd plaagdierbeheersingsbedrijf kunnen wij u met raad en daad bijstaan met uw plaagdieren.
Behalve voor een advies kunt u bij ons ook terecht voor de periodieke controles welke wij bij u bedrijf uitvoeren. De registratie plaagdierbeheersing voeren wij uit in ons digitale systeem wat voor U 24 uur per dag beschikbaar is middels een inlogaccount.
Wij beschikken over KAD-opgeleide vakbekwame medewerkers welke zowel voor particulieren als voor (agrarische)bedrijven werken. Om dit te mogen doen zijn wij als ongediertebestrijdingsbedrijf gecertificeerd volgens het keurmerk plaagdier management: IPM rattenbeheersing.
Wij werken volgens het IPM protocol wat inhoudt dat we eerst de plaag beheersbaar maken door middel van wering, preventie en mechanische vangtechnieken en pas in het uiterste geval alsnog een chemisch middel inzetten.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Naast bedrijven kunt u als particulier ook bij ons terecht met uw ongedierteprobleem. Bijvoorbeeld voor de wespenbestrijding bij u rondom het huis.
In onze dagelijkse werkzaamheden zien we dat er steeds meer problemen ontstaan met ratten. Dit heeft voornamelijk te maken met de leefomstandigheden waarin de rat zich kan huisvesten. Schakel ons in voor een advies hoe u de ratten de baas wordt.

De eikenprocessierups komt ook voor in de regio Maas en Waal. Wij hebben al meerdere nesten verwijderd/bestreden op particuliere terreinen. Bel voor een advies. Op de landelijke site van het KAD vindt u meer informatie over hoe om te gaan met deze plaag. klik hier: KAD

     

© Copyright 2019 P.G. Kusters B.V.