• augustus

    22

    2019
  • 1002
  • 0
Onverwacht succes Randen en bodemvellen tijdens de Open Dag van Proeftuin Randwijk

Onverwacht succes Randen en bodemvellen tijdens de Open Dag van Proeftuin Randwijk

Onze vertegenwoordigers John Kusters, Jackie Jansen en Rini Kusters  bezochten de open dag van Proeftuin Randwijk afgelopen donderdag 15 augustus, om te netwerken. Wegens uitval van een van de standhouders kreeg ons team de kans alsnog een stand in te richten. De randen en bodemvellen voor vooraadbakken waren op verzoek van de proeftuin al aangeleverd, aangezien deze nieuwe, zelf ontwikkelde producten ook bij De Appeldag in Opijnen hoge ogen gooiden.

Jackie Jansen stond de belangstellenden de gehele dag te woord. De randen en bodemvellen van hoogwaardige PE-schuimfolie voorkomen drukplekken en beschadiging van appels en peren tijdens de pluk.

De folie is stevig, geperforeerd en verkrijgbaar in verschillende maten, speciaal voor appel- en perenbakken. De randen worden geleverd op rol, voorzien van een afscheurperforatie.

Dat deze producten weleens uiterst succesvol kunnen worden, blijkt ook uit de vermelding in de nieuwsbrief van Fruitmasters, waar ze werden aangeprezen bij de pluk van de Migo peer.

Neem voor meer informatie over deze producten contact op met onze fruitteeltadviseurs.

Laatste berichten
Best bekeken
© Copyright 2022 P.G. Kusters B.V.