• september

    17

    2020
  • 310
  • 0

Kennisbijeenkomsten Veiligheid & Techniek voor het verlengen van uw spuitlicentie

Meld u nu aan!

Op dinsdag 3 en donderdag 12 november organiseren wij kennisbijeenkomsten Veiligheid & Techniek voor het verlengen van uw licentie. Deze bijeenkomsten worden gegeven in onze cursusruimte aan de Waaldijk 3 in Dreumel. Bijna alle bijeenkomsten zijn volgeboekt, u kunt zich alleen nog aanmelden voor de bijeenkomst op donderdagochtend 12 november!

Coronamaatregelen
Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij de groepsgrootte aangepast naar maximaal 20 deelnemers per bijeenkomst. Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, vragen wij u de afstandsregels in acht te nemen. De groepsgrootte van maximaal 20 deelnemers is afgestemd op de 1,5-metermaatregel.

Om iedereen de kans te bieden een bijeenkomst bij te wonen om de licentie te verlengen, organiseren we in november kennisbijeenkomsten Veiligheid & Techniek die geschikt zijn voor alle sectoren.

In januari en februari 2021 organiseren we daarnaast sectorspecifieke bijeenkomsten. De data voor de bijeenkomsten in 2021 staan nog niet vast. Houd onze website in de gaten.

Gewijzigde tijdsduur 
Vanwege de beperkte groepsgrootte is de tijdsduur ingekort naar 2 uur (voorheen 3 uur). De kosten per bijeenkomst zijn € 47,50 excl 21% BTW.

Kennisbijeenkomsten november 2020

 

 

 

Aanmelden kan via onderstaande button

Laatste berichten
Best bekeken
© Copyright 2020 P.G. Kusters B.V.