Ons laatste nieuws

 • Fruitgids 2022

  Fruitgids 2022

  De fruitgids met veel praktische teelttips is  weer klaar. De gegevens zijn geactualiseerd. Indien u de gids download op uw telefoon heeft u de gegevens altijd bij de hand. Link naar de gids: klik hier

 • Fruitteelt vakbeurs 2022

  Fruitteelt vakbeurs 2022

  Fruitteelt Vakbeurs verplaatst naar 13 en 14 april 2022. De tweejaarlijkse Fruitteelt Vakbeurs die in januari 2022 zou plaatsvinden, is verplaatst naar 13 en 14 april 2022. De organisatie, bestaande uit de Nederlandse Fruittelers Organisatie en FruitMasters, heeft samen met Expo Houten een nieuwe datum kunnen vastzetten. De Fruitteelt Vakbeurs is dé enige meerdaagse vakbeurs

 • Aangepaste openingstijden tijdens de lockdown en feestdagen.

  Aangepaste openingstijden vanaf 2 januari tot einde lockdown. Onze winkel is gedurende de lockdown periode gesloten. Wilt u een bestelling afhalen? Dat kan na telefonische opgave of via mail. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling snel en correct voor u wordt klaargezet. Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december zijn wij gesloten.

 • Wij zijn op zoek naar een nieuwe chauffeur. Interesse? Bekijk de vacature.

 • Fruitteelt vakbeurs Houten geannuleerd

  De tweejaarlijkse Fruitteelt Vakbeurs die op 19 en 20 januari 2022 zou plaatsvinden, wordt geannuleerd. Dit besluit heeft de organisatie, bestaande uit de Nederlandse Fruittelers Organisatie en FruitMasters, genomen naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. De Fruitteelt Vakbeurs is dé enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruittelers. Bijna alle toeleveranciers en dienstverleners voor de fruitteelt

 • Cursus mollen en woelrattenbestrijding – Licentie 4 (Co4)

  Cursus mollen en woelrattenbestrijding – Licentie 4 (Co4)

  Kennisbijeenkomsten mollen en woelratten voor een nieuw te behalen licentie. De bijeenkomst bestaat uit 2 dagdelen. De cursus staat gepland op 23 november 2021 (lesdag) en 30 november 2021 (examen). Meld u aan via deze link: Licentie  Kennisbijeenkomsten mollen en woelratten voor het verlengen van uw mollen en woelratten licentie. Deze bijeenkomst bestaat uit 1

Wij zijn gevestigd aan de Waaldijk 3 in Dreumel in het Land Maas en Waal. U bent van harte welkom in onze winkel.

Advies voor rendementsverbetering

Onze adviseurs bieden u specialistische kennis in uw vakgebied, om samen uw optimale bedrijfsresultaat te bereiken. Een gedegen advies voor uw bedrijfsvoering maakt uw investeringen rendabel.

Voorraad voor uw voordeel

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is een voorraadhoudende leverancier. Zo kunnen we u snel voorzien van uw benodigdheden en behoudt u liquiditeitsruimte voor uw bedrijfsvoering.

Levering op de gewenste datum

Met onze eigen bezorgdienst kunnen wij uw gewenste producten snel afleveren. In overleg met u bepalen we de gewenste leverdatum en het meest efficiënte transportmiddel tegen de laagst mogelijke bezorgkosten. Dit kan variëren van bestelwagen tot vrachtwagen met kooiaap of levering via de bodedienst.

OVER ONS

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is een gespecialiseerde particuliere toeleverancier in de land en tuinbouw. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor de sectoren paddenstoelenteelt, fruitteelt, veehouderij/akkerbouw en de groenvoorziening. Dankzij 50 jaar ervaring staan wij garant voor advies op maat tegen een eerlijke prijs.

Betrouwbare leverancier met jarenlange ervaring

Al ruim 50 jaar levert de familie Kusters advies op maat voor de groei van gezonde en rendabele gewassen. Sinds 1968 is het bedrijf in het Land van Maas en Waal en ver daarbuiten bekend onder de huidige naam P.G. Kusters Land- en Tuinbouwbenodigdheden B.V. Onze vertegenwoordigers in de fruitteelt, paddenstoelenteelt, veehouderij en akkerbouw spelen in op vernieuwingen in de sector en vertalen die naar optimale adviezen voor hun relaties.

Wij bieden een ruim assortiment zaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen, naast een compleet assortiment folies en gebruiksartikelen voor de agrarische sector. Dankzij ons eigen confectie- en reparatieatelier, een ruime voorraad en een eigen bezorgdienst leveren wij snel producten op maat.

Respect voor wat groeit en bloeit zit in ons DNA. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigde certificeringen, cursussen en trainingen om veilig te werken met professionele gewasbeschermingsmiddelen en biociden.

Sectoren

Wij leveren een ruim assortiment producten en diensten en zijn gespecialiseerd in de volgende werkvelden: paddenstoelenteelt (inclusief eigen confectie- en reparatieatelier), fruitteelt, veehouderij, akkerbouw, plaagdierbeheersing en de groensector.

Magazijnen

Door een grote voorraad van ruim 5.000 producten in eigen magazijnen van 3000 m2 is een snelle levering een vanzelfsprekendheid.

© Copyright 2022 P.G. Kusters B.V.