• september

    12

    2019
  • 977
  • 0
HAS-student doet onderzoek naar voorraadbeheer

HAS-student doet onderzoek naar voorraadbeheer

Ons team is per 2 september j.l. tijdelijk versterkt met een stagiair van de HAS. Hij stelt zich hierbij voor:

Hallo, mijn naam is Guus Steenbergen. Ik ben 19 jaar oud en derdejaars student Bedrijfskunde en Agri- Foodbusiness op de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Door mijn achtergrond als boerenzoon en interesse in de agrarische sector heb ik voor deze studie gekozen.

Tijdens mijn studie leer ik vanuit bedrijfskundige aspecten kijken naar bedrijven in de agri- foodbusiness.  Zo komen onder andere marketing, bedrijfseconomie en logistiek aan bod. Ik heb gekozen om me te specialiseren op dat laatste, logistiek. Mijn keuze is op logistiek gevallen omdat je daar leert hoe je processen kunt verbeteren of soepel kunt laten verlopen.

Vorige week ben ik begonnen aan mijn onderzoeksstage bij P.G. Kusters Land- en Tuinbouwbenodigdheden B.V. Ik heb een leuke eerste week gehad. Mijn stage zal in totaal 15 weken duren. Gedurende deze periode zal ik me bezig gaan houden met het voorraadbeheer. Het doel van dit onderzoek is een beter inzicht te geven in het voorraadverloop van gewasbeschermingsmiddelen. Denk hierbij aan de gewenste hoeveelheden, het juiste bestelmoment en de benodigde veiligheidsvoorraad.

Met de kennis die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan tijdens mijn studie hoop ik mijn onderzoek tot een mooi resultaat te brengen.

Ik kijk erg uit naar mijn periode bij PG Kusters en hoop dat ik iets voor ze kan betekenen met mijn onderzoek!

Laatste berichten
Best bekeken
© Copyright 2022 P.G. Kusters B.V.