• juli

    1

    2019
  • 452
  • 0

Geslaagde Appeldag in Opijnen

Onze fruitteeltadviseurs John Kusters, Jackie Jansen en Rini Kusters waren zeer goed te spreken over zowel de organisatie als het aantal bezoekers van De Appeldag 2019 in Opijnen. “Een geslaagde beurs”, vond John Kusters, ”met interessante demonstraties en een goede vertegenwoordiging van de complete sector”. De organisatie was in handen van NFO en Delphy. Naar schatting bezochten zo’n 2500-3000 mensen het bedrijf van de familie Verstegen in Opijnen.
Het prachtige weer, een goedgevulde goodiebag, de pendelservice van parkeerterrein naar het beursterrein en de fruitige versnaperingen in de vorm van ‘appelfriet’ of fruitsap maakten de dag ook interessant voor kinderen uit de omgeving, en gezinnen met jonge kinderen.

Bekijk hier een fotoreportage van De Appeldag, gemaakt door AGF.

Nieuw product geintroduceerd tijdens de beurs: Randen en bodemvellen voor voorraadbakken
In onze stand toonden we onder andere onze nieuwe randen en bodemvellen voor voorraadbakken. Deze randen en bodemvellen beschermen appels en peren tijdens de oogst.
De randen en bodemvellen zijn gemaakt van hoogwaardig PE-schuim en zijn daardoor stevig en duurzaam in het gebruik.
De randen worden geleverd per 30 stuks op rol, met afscheurperforatie om telkens 1 rand per keer af te scheuren. Verkrijgbaar in de maten 42 cm hoog, voor gebruik in perenbakken, en 53 cm hoog, voor gebruik in appelbakken.
De bodemvellen zijn verpakt per 200 stuks en verkrijgbaar in 2 maten: 110 x 100 cm of 95 x 115 cm.
Zowel de randen als bodemvellen zijn voorzien van macroperforaties.
Bekijk hier de leaflet over deze nieuwe producten.

Laatste berichten
Best bekeken
© Copyright 2020 P.G. Kusters B.V.